بخش «فیلم ما» چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار برای انعکاس همراهی ملت ایران در حمایت از مردم مقتدر و مظلوم غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، فراخوان سراسری «فلسطین ما» را منتشر کرد. به گزارش شاینا– ایرنا، بخش «فیلم ما» چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار برای انعکاس همراهی ملت ایران در حمایت از مردم مقتدر […]

بخش «فیلم ما» چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار برای انعکاس همراهی ملت ایران در حمایت از مردم مقتدر و مظلوم غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، فراخوان سراسری «فلسطین ما» را منتشر کرد.

به گزارش شاینا– ایرنا، بخش «فیلم ما» چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار برای انعکاس همراهی ملت ایران در حمایت از مردم مقتدر و مظلوم غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، فراخوان سراسری «فلسطین ما» را در ۹ محور منتشر کرد.

همه مردم به ویژه دانش‌آموزان می‌توانند با دوربین فیلمبرداری یا گوشی همراه در محورهای زیر تولید محتوا کرده و از راه‌های ارتباطی به دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار ارسال کنند.

محورها:

– روایت کُنش‌های امت اسلامی در حمایت از مردم فلسطین

این بخش به ثبت لحظاتی می‌پردازد که مردم امت اسلامی ایران در پی انزجار از رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم فلسطین به خروش آمده و به اقدامات خودجوش نظیر نصب پرچم فلسطین در منازل، معابر، مساجد، مدارس، خودروها و.. ، به آتش کشیدن و لگد کردن پرچم اسرائیل، حضور در اجتماعات مردمی در حمایت از مردم فلسطین و سایر اقدامات مردمی می‌پردازد.

– قصه‌گویی برای کودکان فلسطین

در این بخش نوجوانان به روایت داستان برای کودکان مظلوم غزه می‌پردازند. قصه‌ها می‌توانند به صورت واقعی از قهرمانان واقعی باشند و یا به صورت انتزاعی ناظر به آینده باشند.

– قصه‌گویی تاریخ و ماجرای فلسطین برای کودکان ایرانی

در این بخش نوجوانان می‌توانند به سراغ پدربزگ یا مادربزرگ، پدر یا مادر، معلم، مربی، روحانی محل و… بروند و داستان تاریخی فلسطین را از آنها بپرسند و از ایشان فیلم بگیرند. همچنین خودشان مستقلاً می‌توانند در قاب تصویر بیایند و ماجرای فلسطین را برای همسالان خود روایت کنند.

– شعرخوانی و دکلمه خوانی درباره حماسه مقاومت مردم فلسطین

در این محور همه مردم می‌توانند مقابل دوربین قرار گرفته و شعر و دکلمه درباره مقاومت مردم فلسطین بخوانند.

– تجسم جهان بدون اسرائیل

کودکان و نوجوانان در این بخش به تصویرسازی جهانی بدون وجود اسرائیل می‌پردازند و از دنیای پاک از لوس وجود رژیم غاصب صهیونیستی می‌گویند.

همراهی چهاردهمین جشنواره فیلم عمار با مردم مظلوم فلسطین

– رجزخوانی در برابر اشغالگران

مردم غیور و به ویژه نوجوانان شجاع ایرانی در این محور مستقیما با اسرائیلیان سخن گفته و اشغال‌گران قدس را تهدید می‌کنند.

– پیام دانش‌آموزان ایرانی به مردم غزه

دانش‌آموزان ایرانی این‌ بار مستقیم با همسالان رنج‌کشیده فلسطینی خود سخن گفته و به ابراز همدردی و ایستادگی در کنار آنها می‌پردازند.

– گزارش خبری روز آزادی قدس

با فرض اینکه در این لحظه مردم مقتدر غزه پیروز و رژیم اشغال‌گر قدس نابود شده است، مردم در قامت خبرنگار مقابل دوربین می‌ایستند و خبر آزادی سرزمین‌های اشغالی و نابودی رژیم صهیونیستی را در قالب گزارش خبری روایت می‌کنند.

– شرح قاب

در این بخش با انتخاب یک عکس یا قطعه فیلم به صورت دلخواه از عملیات طوفان الاقصی یا جنایات رژیم صهیونیستی و ارسال احساسات در مورد آن به صورت صوت یا فیلم، شرکت‌کنندگان قاب مدنظر را شرح می‌دهند.

نحوه تهیه فیلم:

با یک موبایل یا دوربین فیلم بگیرید. سعی کنید ویدئویی که ارسال می‌کنید قصه داشته باشد. یعنی از ابتدا تا پایان ویدیو، بتوان نتیجه‌ای گرفت. زمان فیلم حداکثر پنج دقیقه باشد.

دوربین را به‌صورت صاف و تراز نگه دارید و بدون توجیه منطقی، از نماهای کج و غیرمتعارف استفاده نکنید.

دقت کنید که تصویر سوژه اصلی، حتماً واضح (فوکوس) بوده و تار نباشد.

جهت تسهیل فرآیند تولید اثر، جزوه فیلمسازی آسان در اختیار علاقه‌مندان به صورت پیوست قرار می‌گیرد.

جهت تولید یک اثر بهتر، علاقه‌مندان می‌توانند از جزوه آموزشی آماده شده به این منظور (دریافت از اینجا) کمک بگیرند.

راه‌های ارتباط با دبیرخانه و ارسال آثار:

– پیام‌رسان شاد و سایر پیام‌رسان‌های ایرانی(بله، ایتا و روبیکا)

– نشانی: تهران، بلوار کشاورز، خیابان ۱۶ آذر، پلاک ۶۰، حسینیه هنر، کد پستی: ۱۴۱۷۹۷۳۶۵۱

– تلفن دبیرخانه: ۰۲۱۴۲۷۹۵۳۰۰

– تارنمای جشنواره و مرجع اطلاع رسانی‌ها : Ammarfilm.ir

– نام کاربری در پیامرسان شاد، بله، ایتا و روبیکا: filmema۱۳@